Binnenkort openen we de deuren van het Soulful Mom traject aan heel bijzondere voorwaarden. Vanaf 17 april kan je inschrijven met een Early Bird korting van maar liefst €200!

 

 

 

Soulful Mom traject

Beleef het moederschap vanuit een diep vertrouwen.

 

 

 

 

 

 

 

"Het meest complete traject voor vrouwen die het moederschap zien als een kans om te groeien. Voor mama's die net in deze jaren met jonge kinderen met meer rust en plezier ten volle willen genieten van hun gezin. "

Dag lieve mama,

 

Hoe mooi is het dat je in het moederschap puur jezelf kan zijn en daarmee grootse impact kan maken op je kinderen en je gezin. Hoe leuk is het dat je vanuit ontspanning liefdevol mag opvoeden zonder roepen of dreigen. Hoe zalig is het om dagelijks ruimte te hebben om in te tunen op wat jij nu nodig hebt.

Om dat te kunnen realiseren moet je niet nóg meer je best gaan doen, maar de dingen net anders gaan doen. Zodat je vanuit een diep vertrouwen het moederschap kan beleven.

Als jij als liefdevolle mama honderd procent ownership neemt in het goed zijn voor jezelf, creëer je ruimte om dat diepe vertrouwen te laten groeien, en met meer rust en plezier ten volle te genieten van je gezin.

"It takes a village to raise a child."

 

✅ Hoe fijn is het om als mama omringd te zijn door gelijk gestemden.

✅ Hoe fijn is het om een plek te hebben waar je met al je vragen en twijfels terecht kan.

✅ Hoe fijn is het om jouw geluksmomenten ongegeneerd te mogen delen en deze samen te vieren.

 

Het Soulful Mom traject doorloop je niet alleen. Samen met mij en alle andere lieve mama's groei je stap voor stap dank zij de nieuwe inzichten, nieuwe gewoontes en nieuwe vaardigheden richting een ontspannen moederschap. Een moederschap waarin er ruimte is voor jouw volle potentieel. Een moederschap waarin je mag stralen, plezier beleven en optimaal genieten van je gezin.

Op dit moment zijn de deuren voor het Soulful Mom traject geopend.

 

13 mei 2024 starten we met een nieuwe ronde.

 

Je kan je nu inschrijven met een Early Bird korting van maar liefst €200!

Dit wil ik!

Jij:

 

  • bent mama.
  • ervaart de combinatie van het moederschap en je andere rollen als uitdagend en hebt hierdoor vaak last van stress.
  • twijfelt regelmatig of je het wel goed genoeg doet als mama, als partner, als vriendin, op je werk,...
  • verliest vaker dan je zou willen je geduld en voelt je vervolgens weer schuldig naar je kind of je partner toe.
  • verlangt naar meer rust in je hoofd. Je zou zo graag meer energie hebben en een leukere mama zijn, alleen heb je daar geen uren extra voor om aan te besteden.
  • voelt dat het anders kan maar hebt geen idee hoe eraan te beginnen.

Jouw grootste verlangen om NU iets te veranderen, is dat jouw kinderen zich een mama herinneren die genoot van deze jaren in plaats van aan het overleven is.

Tijdens dit traject deel ik je al mijn kennis, bewezen tools en oefeningen die je geen tijd kosten, maar net energie en tijd opleveren.

Je kan je nu inschrijven met een fijne Early Bird korting!

Dit is wat ik nodig heb

 Hi, ik ben Joke

 

Mama van 4 en jouw enthousiaste mama-coach. 

 

Toen ik op één jaar tijd mama werd van drie lieve schatten (een dochter en 13 maanden later een jongens tweeling) was de roze wolk even zoek.

Als Toegepast Psychologe, dochter van een onthaalmoeder en met alle bestseller opvoedboeken op de plank dacht ik deze klus wel te klaren. Viel dat even tegen...

Het was zwaar, vermoeiend en ontzettend pittig. Hoe meer goed bedoelde adviezen ik kreeg en ik boeken las, hoe meer ik ging twijfelen of ik het wel goed deed.

Totdat ik besefte: 'Dit hou ik niet langer vol. Dit moet anders!'

Ik verdiepte me in de filosofie van Louise Hay en werd Licensed Heal Your Life Coach en Teacher. Dat heeft me naast de verrijkende kennis, ook ontzettend veel gebracht in mijn rol als mama.

Ik herontdekte mijn zielsverlangens, herschreef mijn beperkende gedachten en ging weer vertrouwen op mijn innerlijke wijsheid.

Moeiteloos moederschap, innerlijke rust, verbinding met mezelf en mijn gezin kreeg ik kado. Een godsgeschenk om met deze mindset ons vierde kindje te verwelkomen.

 

Verlang jij ook naar die innerlijke rust en moeiteloos moederschap?

 

Nice to meet ya!

↓↓↓

Ik neem je mee op jouw pad naar de mama die je wil zijn.

 

Dankzij de totaalaanpak van het Soulful Mom traject ontdek je hoe je op een natuurlijke manier dat ontspannen moederschap bereikt en jouw kind liefdevol kan opvoeden.

Niet vanuit de angst het niet goed genoeg te doen, maar vanuit een diep vertrouwen.

 

Dit traject geeft je:

 

➜  meer inzicht in jezelf waardoor je meer grip ervaart en de controle niet langer extern moet zoeken. Je durft te vertrouwen op jouw intuïtie als mama en weet je emoties te controleren, ook als deze hoog oplopen.

➜  meer begrip voor het gedrag van je kind. Je weet nu beter waarom je kind doet wat hij doet, wat zijn behoeften zijn waardoor je er beter op kan inspelen of liefdevol kan begrenzen. Dit geeft minder boosheid en meer verbinding naar elkaar toe. Kortom, meer rust in huis.

➜  de mogelijkheid om diepe ontspanning toe te laten en deze innerlijke rust mee te nemen in het moederschap. Je bent in staat hier steeds naar terug te keren, ook als het even anders loopt dan gepland.

➜  begeleiding die je helpt op de momenten dat je het even niet meer weet, zodat je niet opgeeft omdat iets ‘niet werkt’ maar je jouw vragen kan stellen en persoonlijke adviezen krijgt.

➜  een Village van mama's met hetzelfde verlangen als jou: genieten van een ontspannen moederschap. Een veilige plek met mama's die elkaar steunen en inspireren waardoor je motivatie alleen maar aanwakkert!

Het Soulful Mom traject voelt als eindelijk weer thuis komen bij jezelf.

 

Dat wil ik ook!

 

Yes, please!

Soulful Mom

Begeleiding

Flow Academy
 

In de Academy vind je per module diepgaande masterclasses waarin ik je begeleid om elk onderdeel van het moederschap naar een dieper level te brengen.

Je ontvangt ook een uitgebreid werkboek bij de start van het traject. Je behoudt geen 10 weken maar 6 maanden toegang tot de Academy.

Live sessies

 

We hebben samen 5 live Q&A's waarin ik je verdieping geef op de modules, bespreken we cases en beantwoord ik vragen.

Dankzij de live sessies blijft je commitment en motivatie hoog omdat je samen met een groep aan de slag gaat én heb je mijn support zodat je precies weet wat je kan doen als je vastloopt.

Village

 

In onze besloten community kom je terecht in een tribe van mama's die elkaar voluit steunen en inspireren.

Een veilige plek waar je al je vragen en twijfels kan delen alsook je successen mag vieren.

Dit is 10 weken lang jouw veilige Village.

Check-up

 

Aan de start van je traject bepalen we jouw gewenste resultaten.

Tijdens het traject check ik regelmatig met je in hoe het loopt, zodat je duidelijk weet waar je staat en welke stappen je nog moet zetten om je doelen te bereiken.

Ik wil graag aansluiten!
Soulful Mom

Praktisch & investering

 

 

 

 

 

 

 

Ja, dit wil ik graag!
Soulful Mom

 

A's to your Q's

Voel jij 'JA' dit is wat ik wil!

 

Ik kies voor verandering!

Ik kies voor meer rust en plezier in mijn moederschap!

 

Dan heet ik je van harte welkom in het Soulful Mom traject.

Geniet nu nog van de mooie Early Bird korting!

 👇👇👇

JA, dit wil ik ღ